Tajemství výroby kombuchy a domácích octů

16. dubna 2024 v 17:00

Kapacita

10 osob

Vstupné

200 Kč

Co tě čeká?

Kombuchu známe dlouho. Někdy před dvaceti lety byl její první boom. Nyní je další vlna, kdy se pije ochucená, tedy po druhé fermentaci.
Návodů na přípravu je plno. Přijďte si zkusit kobuchu očichat, ochutnat a zkusit s ní manipulovat. Součástí povídání bude ukázka přípravy nápoje a možnost pořízení startovací sady.
Ocet má v kuchyni a domácnosti mnohá využití. Může být i léčivem a potravinovým doplňkem. Ukážeme si, že výroba jablečného octa není raketová věda. Odnesete si návod na jeho přípravu. Dále ochutnáte octy z jablek, ovoce, vína a piva.
Zve vás kombuchový fajnšmekr Radomír Studený.
Vstupné 200,- Kč
Rezervace na tel.:737539809

Nebo napište na mail hrst.liberec@gmail.com nebo se stavte osobně v Hrsti.
Připomínáme, že workshop proběhne již ZÍTRA.
Těšíme se
Holky z HRSTI

Rezervovat místo